sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Toko treeniä.

Pitkästä aikaa blogia päivittämässä... Tänään oli ekat treenit. :) Tokolla aloitettiin. Tai meidän osalta voisi puhua "treenit". Eihän tuon pennun kanssa nyt vielä niin tosissaan oteta. Kuitenkin, hyvin sujui. Kaikista uusista kiinnostavista ihmisistä huolimatta kontaktin sain koiraan hyvin. Pientä viivettä ja keskittymisen katkeilua oli ilmassa, mutta upeasti suoriutui.
Hieman seuraamista, sivulle istumista, luokse tuloa ja odottamista kentällä koitettiin. Siinä keskittyi todella hienosti. Muutaman kerran katse herpaantui muualle, mutta olen TODELLA positiivisesti yllättynyt. :) Myös siitä, että Alf meni itse hienosti uusien ihmisten luokse ja oli avoimen iloinen. Pienillä hampaillaan teki pienen reiänkin yhden harrastajan sormeen. (ARGH. )
Eli siis Alfin pentuaikainen pidättyväinen käytös vieraita kohtaan on aika hyvin voitettu! Ihmiset on Alfin mielestä ihania. Toisen koirankin näki, eikä rähinää, ei edes yhtä haukahdusta tullut. Pientä vinkunaa ainoastaan. :D Tällöin en kyllä kontaktia Alfiin saanut, oli niin keskittynyt toisen koiran treeniin. Mutta, jonain päivänä vielä. :)
Tästä se lähtee. Ensi viikon torstaina sitten näillä näkymin raunioille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti