perjantai 27. heinäkuuta 2012

Toko treeniä.

Katselinpas BH-koe videoita youtubesta. Ei me nyt ihan hukassa Alfin kanssa olla, mutta on meillä tekemistäkin. Tosin eiköhän kuulu asiaan, että 8kk ikäisen koiran kanssa on tekemistä. ;)
Seuraaminen sujuu namun perässä kun ei ole häiriötekijöitä, ajoittain lievän häiriönkin kanssa. Käännökset sujuu kun tekee loivia, oikealle kääntyessä onnistuu jo enemmän kulmaakin.
Paikallaan nököttää jos ei tehdä liian montaa kertaa peräkkäin ja en mene liian kauas. (Napanuora ei oo vielä katkennu. :D ) Ei juurikaan pälyile muualle odottaessaan.
Henkilöryhmää ei olla koitettu, luultavasti rakastaa kaikkia.
Luokse tulee innosta piukeena ja nätisti tulee sivulle istumaan/seisomaan riemuloikalla.
Maahan ei mene ellen itse kyykisty ja sieläkään ei pysy kuin välttämättömän.
Mitähän muuta... Taistelutahtoa löytyy ainakin. :D Repii lelua ja käy siihen kiinni niin kuin ei olisi koskaan leikkimään päässyt. :D
Haukkumaan en ole saanut haukkuilmaisua ajatellen. Kääntelee päätään ihmeissään puolelta toiselle ja hyppii ympärillä. Uimassa ollaan käytetty koiria moneen otteeseen. Nita hakee keppiä hyvin ja sukeltelee uidessaan. Alf sen sijaan keskittyy lähinnä Nitan häiriköimiseen ja yrittää varastaa sen noutamaa keppiä. Ui ainoastaan vahingossa. Kahlaa kyllä. Katsotaan saadaanko uimaria Alfilta ollenkaan. Keväällä se polski monestikkin ihan mielellään, mutta nyt hannailee rannalla ja kahlailee pelkästään...Mutta, treenit jatkuu sitä mukaa kun kerkiää.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti