keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Alf, Alfin nenä ja nakit.

Lueskelin jäljen opettelusta ja sielä neuvottiin pennun kanssa aloittamaan kotona piilotellen nakkeja/makkaroita ensin huoneeseen jossa koira näkee, myöhemmin toiseen huoneeseen johon koira ei näe. Samoin neuvottiin makkararuudun tekoa.
Noh, minä tyttö se sitten päätin koittaa (ajatellen, että Alf käyttää ulkonakin paljon nenäänsä, että varmaan helppo NAKKI) ja piilottelin nakkeja pitkin olohuonetta ja Alf kulki perässä ja kävi haistamassa jokaista nakkia. Ei siis syönyt niitä. No, sitten kun viimeisen nakin laitoin niin sen sitten söi. Sitten istui maahan tuijotellen minua hieman sen näköisenä, että: "Mitähän sä emäntä nyt oot keksiny??" No minä sitten yritän innostaa koiraa: "Etsi, missä on? Etsi." Koira tollottaa silmät suurena takaisin ja istuu tasapersein.
Lopulta sormella ohjaten nakkien luokse lähti tulemaan perässä ja söi aina nakin kun päästiin siihen kohdalle. Muutaman nakin jälkeen jätin sormen pois ohjaamasta touhua ja Alf nuuskutteli aikansa kunnes löysi SORMENI ja sitä jäi nuolemaan. No opastin taas sormella nakkien luokse ja taas syötiin nakinpalat kun osuttiin kohdalle.
Nakkien loputtua lähti kyllä nuuskutellen raavaamaan niitä paikkoja missä oli nakit olleet. Lisäilin Alfin nuuhkutellessa samoihin paikkoihin nakinpaloja taas. Ja tällä kertaa nakit sitten ilman sormen opastusta löytyivät ja menivät suuhun.

Tässä siis meidän ensimmäinen treeni tältä osaa.. :D Jos tätä treenailisi tälläin pikkuisen nyt ja siirtyisi makkara(nakki)ruutuun sitten seuraavaksi.

Tottista koitin myös hieman ihan perusasentoon luoksetuloa. Kohtalaisen hyvin onnistui ja muutamia kertoja koitettiin seuraamistakin. Sekin sujui muutaman kerran ihan hyvin kunnes Alf alkoi jäädä istumaan kun olisi pitänyt seurata. Lopetin sitten siihen. Pienihän tuo vielä on joten ei liikaa. ;) Vaikka emäntä innoissaan olisikin. :)

1 kommentti:

  1. Romeokaan ei tykkää nakeista vaan syljeskelee niitä. Kokeileppas joskus Mummon lihapullia tai erikoisherkkuna hyvästä suorituksesta kissan whiskasta... :)

    Suosittelee Romeo ;D

    VastaaPoista