tiistai 17. tammikuuta 2012

Evakossa

Ollaan Alfin kanssa äidin luona evakossa kun kotona riehuu remontti miehet. Haju alemmissa kerroksissa oli jo niin kammottava ja remonttireiskat suositteli, että kotona ei kannata olla kun herkemmät saa joistain tietyistä aineista allergisia reaktioita. En viitsinyt Alfia enkä itseäni altistaa sitten. Joten täälä ollaan ja ihmetellään. Rosen lelut on Alfin mielestä taatusti parempia kuin omat. :)

Alf sen kuin kasvaa. Alkaa jo vähän ymmärtää, että se hampaiden terottaminen muihin kuin omiin leluihin ja puruluihin on kielletty. *koputtaa puuta* Toivottavasti tuohon kaaliin menee jotain. :) Joskus tuntuu ettei sinne voi mennä mitään... :D

Ulkona on ehdottomasti parasta rynniä lumessa pää edellä. Mitä enemmän lunta ja koskemattomampaa niin sinne on mentävä möyrimään. Upeasti kulkeekin vaikeammassakin maastossa. Paitsi kun sitten käydään vähän harjoittelemassa ihan lenkkeilyä niin aletaan jarruttelemaan ja yritetään koko ajan päästä lumipenkkoihin seikkailemaan. Saatiin kuitenkin n. 500m lenkki kierrettyä niin, että lähes koko matkan käveli reippaasti. :) Kuului läheiseltä jääkiekkokaukalolta kiekonlaukauksista johtuvia kumahduksia ja niitä ei edes pelästytty. Katseltiin korvat höröllä äänen suuntaan ja sitten jatkettiin matkaa. :)

Kameran unohdin kotiin joten nyt ei ole uusia kuvia mitä laittaa. Mielenkiintoista toisaalta sitten ensi viikolla otetuista kuvista verrata kuinka paljon edellisiin verrattuna on kasvanut. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti