lauantai 7. tammikuuta 2012

Alf tuli taloon.

Tänään saapui siis Alf. :) Poika on hyvin itsenäisen oloinen, kuten myös pentutestin mukaan oli oletettavissa.

Pentutestissä sanotaan: "Suht rauhallinen, itsenäinen "filosofi". Tuntemaon ihminen ei kauheasti kiinnosta. Pentu väsynyt testitilanteessa joka esim. vaikutti sen leikkisyyteen."

Kotiin lähdettäessä ja auton oven mennessä kiinni pyrki Alf heti syliin ja koko matkan olikin kiinni ihmisessä. Samoin matkalla kun pysähdyttiin jalottelemaan ei poistunut jalkojen vierestä mihinkään. Kotipihassa uskalsi hihnan päässä jo kävellä ja paikalleen jäätyä houkuttelemalla tuli luokse. Kovasti piti huolta ettei emäntä katoa. :) Uusi ja ihmeellinen tilanne tietysti. Kotiin sisälle päästyään istahti keskelle olohuoneen lattiaa. Siitä siiten alkuun seurasi tiivisti minua joka paikkaan, kunnes itsenäisyys alkoi näyttäytyä ja mennessäni keittiöön jäikin odottamaan olohuoneeseen. Makuuhuone oli hyvin arveluttava paikka, sinne uskaltautui juuri ja juuri pallon houkuttelemana ja myöhemmin minun perässäni.

Pennusta on kyllä selkeästi havaittavissa itsenäisyys, mutta nyt kun tutut ympäristöt on jääneet taakse hakee kyllä kontaktia ihan katseellakin minusta. Ja tästä kovasti kehuja saakin. ;)

Alf on siis kennel nimeltään Hollandroy Tjacko ja kasvattaja Ulrika Ehrnstén. Kiitos Ulrikalle luottamuksesta kun myi minulle pennun. :) Tästä tämä lähtee, kohti treenejä ja yhteistä elämää. :)

1 kommentti:

  1. Onnea uuden laumajäsenen johdosta! Alf on niin ylisöpö, aivan ihana! :)

    VastaaPoista